De beste maskinstudentene

Ønsker din bedrift å komme i kontakt med dyktige og relevante ingeniører? En annonse på internett eller avis kan være vanskelig å få med seg for en travel student. Gjennom våre kanaler når vi ut til alle studenter på studieretningen produktutvikling og produksjon, slik at din bedrift får den målrettede eksponeringen den ønsker.

Bedriftspesentasjon

 
Bedriftspresentasjon med speedintervju

Bedriftspresentasjoner er den mest brukte rekrutteringsarenaen for bedrifter. Det inneholder en presentasjon av bedriften på campus eller i byen, vanligvis etterfulgt av bespisning og mingling mellom studenter og bedriftens ansatte.


Industrivinduet tar ansvar for all promotering og administrering av arrangementet, i tråd med ønsker og instrukser fra bedriften. Vi arrangerer mer enn gjerne speedintervjuer i forbindelse med presentasjonen, som er svært populært for studenter på leting etter jobb.


Andre linjer kan også inviteres til presentasjonen.

Maskindagen

 

Maskindagen er et årlig høstarrangement der studenter får møte bedrifter gjennom reelle arbeidsoppgaver og utfordringer. Bedriftene introduserer seg selv kort, før studentene engasjeres i casearbeid som er relevant for hver enkelt bedrift. Arrangert med gode tilbakemeldinger for første gang høsten 2016, og vi gleder oss til å arrangere og gjøre det til et enda bedre arrangement høsten 2017.  

Ekskursjoner

 
Ekskursjon hos VIP Mange bedrifter ønsker heller å presentere seg på hjemmebane. Industrivinduet promoterer og administrerer besøk og ekskursjoner i samarbeid med bedriften. Dette er en unik mulighet for bedrifter til å vise studentene det beste fra sin arbeidsplass.

Stillings- og oppgaveannonser

 
Stillingsannonser Vi annonserer ledige stillinger, sommerjobber og masteroppgaver gjennom våre kanaler, industrvinduet.no, vår facebookside og månedlige infomail til alle maskinstudenter. Dette er en enkel måte å nå ut til et stort antall relevante studenter på.

Reklame

 
Brunvoll Thrusters, DNV GL

M-ordet

M-ordet er Smørekoppens eget magasin som kommer ut én gang i semesteret. Industrivinduet tar kontakt med redaksjonen for å få publisert reklame i M-ordet etter bedriftens ønsker. 

Reklame på genser

Industrivinduet ønsker å være synlige på Gløshaugen. Derfor ønsker vi at alle våre medarbeidere skal ha en Industrivinduet-genser, finansiert av våre samarbeidspartnere. Dette er en fin mulighet til å skape oppmerksomhet rundt bedriften blant studenter på skolen.

Reklameeffekter

Hvert år ønsker vi å lage en velkomstpakke til alle de nye maskinstudentene i forbindelse med fadderperioden. Her kan alle bedrifter legge inn en effekt, typisk en sjokolade, penn, linjal, informasjonsblad eller liknende.

 

 

Kontakt oss

Er din bedrift interessert i våre tjenester eller ønsker mer informasjon? Da vil vi gjerne høre fra dere! Send en mail til post@industrivinduet.no eller ta kontakt med en av våre styremedlemmer.