RAEGEPHAEST 2017

FÅ DET PÅ RAEGEPHAEST 

Heisann, vakre Smøregutter!

Våren er her og det kan bare bety én ting: Legg igjen kalkulator, øvinger, bekymringer, verdighet og selvrespekt hjemme. Dette vil du ikke gå glipp av, gjør deg klar for RaegePhaest!

RaegePhaest (les: Rekefest) er A/F Smørekoppens særeste, syreste og morsomste tradisjon. Og ja, det er det du tror. Det blir Raegedans, Raegekostymer, Raegepiñata og generell Raeging. Du skal altså realisere den indre Raegen som alle smøregutter har i seg, og jo mer syrete og Raegete, jo bedre. Finn fram den rosa tightsen og mekk sammen det sykeste Raegekostyme Trondheim noen gang har sett. Det blir kåring av Årets Raegekostyme, Årets Raegedans og Årets Raegekonsument, så det er ingen grunn til å spare på innsatsviljen. 

Men hva er vel en RaegePhaest uten ekte, spiselige Raeger? Vi varter opp med nydelige Raeger, loff, majones, sitron og dill! Og for å lokke dere som ikke er spesielt fan av Raeger kan vi friste med bunnløse vindunker med kjellervin(!!!!!), så dere trenger ikke bekymre dere for at noen kommer til å huske noe som helst.

Mangler DU kostyme til RaegePhaest?? PhaestCom og De Veldreide arrangerer kostymeworkshop uken før! (Det ryktes boller og saft)

Kort versjon: 
- Gratis kjellervin
- Raeger til mat m/tilbehør
- Raeging (Typ reke på gulvet)
- Antrekk: Raegekostyme (hallo) 
- Tid: lørdag 1. april klokken 18:00
- Sted: Freidig klubbhus
- MEDBRAKT ER TILLATT!

Vi gleder oss til å se alle flotte Raeger!Link til facebookeventet

RAEGEPHAEST 2017

Fra: 1 april, 2017 19:00
Til: 1 april, 2017 23:59
Hvor:Freidig Klubbhus, Sigurd Jorsalfarsvei 31
Pris:160 kr
Mat:Raege
This event has passed

Kommentarer

Bli den første til å kommentere!