Vårens store dag

Heisann og hoppsann! Vårens store begivenhet er endelig overstått; dagen vi med lengtende øyne har huket av i alle våre kalendere og som vi har sett frem til med lengsel, men også en god dose frykt - som en cupfinale mellom Smøreguttene FK og Rosenborg. Dagen hvor alle gir det lille ekstra, dagen hvor det er lov å være litt crazy. Dagen vi kaller Toilldag.

Som enhver rutinert student i Trondheim har jeg lært å takle Toilldag med ærbødighet og respekt. Tilbudsavisen ble på selvfølgelig vis mottatt på mail og finlest på forhånd, og en liste ble laget over aktuelle lokasjoner. Da klokka slo 09.00 var jeg både fysisk og mentalt forberedt på hva jeg sto ovenfor: Let the games begin.

kl 09.01
The purge. Det eneste som finnes er meg og et hundretalls andre individer, alle utstyrt med spisse albuer og primalinstinkter. Minnene er blurry, men jeg husker tårer og smaken av blod.

kl 09.03
Survival of the fittest. Jeg har fått tak i en skjorte! Den mangler et erme, er knall gul og er i 4XL. Kommer jeg til å bruke den? Ikke godt å si, men nitti prosent rabatt klassifiseres det uansett som et røverkjøp.

kl 09.07
Jeg springer som en galmann! En rutinert shopper vet hvordan å dekke flest mulig butikker før alle kremtilbudene er rasket vekk. Fullt treningsantrekk (med pulsmåler) er et must.

kl 09.09
Jeg ankommer neste destinasjon: en fotobutikk. Jeg kjøper en kameralinse priset til 80 tusen på 60%, letteste 48 tusen kronene jeg har spart ever! Jeg slenger den i sekken før jeg setter nesa mot nærmeste gullsmed.

kl 15.45
Jeg er hjemme. På stuebordet ligger det en gigantisk gul skjorte med et avrevet erme, to par lakksko i størrelse 34, en diamantring, seks slips i skinn, en vannkaraffel, en rosa vibrator, et legosett av typen Star Wars, og en knust kameralinse.

kl 22.58
Jeg har ikke engang oversikt over hvor mye penger jeg har spart. Jeg elsker mastercard. Godnatt, Toilldag, vi snakkes om et halvår.

Kommentarer

Sigwe 17 mai, 2017 til 12:58

Toilldag er fett ass! Salg salg salg!