Revy to the grave

Revysesongen er her, og angsten og gleden er ekte for de som er med på å sette opp spektakulære humor-show for resten av univers(itet)et. Heldige er også de som kommer på forestillingene, og får se sine klassekamerater i helt nytt scenelys. Emil og Smørekoppens revy ”LIMBO” går av stabelen den 15.mars, og har du ikke skaffet deg billett allerede, vet du hva du må gjøre. Gjerne akkurat nå. Stedet er https://emsmorevyen.hoopla.no/sales.  

Selv er jeg en smøregutt som studerer arkitektur, og dermed er med på univers(itet)ets første arkitektrevy: ”Anonyme Arkitekter”. Vi hadde premiere denne Torsdagen foran hele fakultetet med alle lærere og medstudenter. Jeg husker hvordan frykten holdt på å drepe meg da jeg stod på vår hjemmesnekrede scene i rollen som nyhetsreporter. Replikken min, ”den tidligere rektoren ved UIO har flyktet til London” ble til ”statsministeren av London har flyttet til... London? Heheh hæ? Jeg har glemt nyhetene jeg..... Tilbake til studio!” sprutrød i ansiktet lusket jeg av scenen og brast ut i gråt blandet med latter mens mine medskuespillere klappet meg på hodet og sa at det ikke var så farlig.

Det ble ikke bedre neste gang da jeg ikke fant mikrofonen under en rapbattle. Og da jeg senere som aerobic instruktør skulle simulere oralsex til discomusikk og fikk øyekontakt med fakultetets mest respekterte foreleser på første rad, ville jeg bare gå ut og kaste meg i havet.

Det gikk litt skeis innimellom, men vi dro showet i land og høstet stående applaus fra salen. De kunne ikke fått det til bedre selv. Vi fikk til og med en mail fra den tidligere nevnte foreleseren på første rad som startet slik

”HAR LEDD SAMMENHENGENE SIDEN JEG STO OPP FOR 3 TIMER SIDEN!! FANTASTISK!!!!!” og fortsatte med at han skulle ringe både Bovim og Adressa og alle mulige folk for å komme og se på vår fantastiske forestilling.

Dette er altså et lite skryteinnlegg om arkitektrevyen, og jeg er sikker på at ”LIMBO” blir minst like vellykket. Jeg vil også oppfordre absolutt alle til å være med på å lage revy når du har sjansen. Forskning viser faktisk at det er det morsomste som finnes i hele verden. I tillegg får man kjendisstatus i klassen etterpå som man kan utnytte på mange forskjellige måter.

Og er du ikke med på å lage revyen må du i hvert fall være med å se den!

En siste gang: https://emsmorevyen.hoopla.no/sales.  

Da sees vi i Storsalen den 15. Mars!

Kommentarer

Bli den første til å kommentere!