Den ultimate Åre-følelsen i Trondheim

Er du også en av de som ikke tar turen til Åre denne uken, men som må lide deg gjennom en dørgende kjedelig uke i Trondheim i stedet? Kjenner du Åre-abstinensene trenge seg på? Her er mine beste tips for å få den ultimate Åre-følelsen i Trondheim:

  1. Vær konstant full. Jo fullere du er, jo lettere er det å få deg selv til å tro at du er i Åre.

  1. Sett lokasjonen på mobilen din til Åre slik at du kan slenge på Åre-geofilteret på alle snaps du sender.

  1. Legg på 50% tips på alt du kjøper på byen og spander gjerne shots på hele gjengen din slik at storstipendet forsvinner like fort som det ville gjort dersom du hadde dratt til Åre.

  1. Stå 3 timer i kø utenfor Samfundet, da føles det akkurat som å dra på Bygget! Om det faktisk er 3 timer kø for å komme inn på Samfundet er irrelevant. Pass på at det er minst -20°C ute.

  1. Hør kun på Afterski-spillelister og gå med skibriller på hodet til enhver tid.

  1. Bakkene opp til Gløs kan fint brukes som alpinbakke! Det er dessverre ikke skiheis, men da kan du bare ta med deg tau og slenge det rundt livet til en indøker som er litt sent ute til forelesning, det funker dritbra.

  1. Ta frontflip over en snøskavel, fall et par meter ned og knus tennene dine. Fordelen med å gjøre dette i Trondheim fremfor i Åre er at det er mye kortere til St. Olavs.

- Rannveig

 

Kommentarer

Bli den første til å kommentere!