Velkommen til alle nye studenter!

Kjære alle nye studenter!
 
Vi i A/F Smørekoppen ønsker dere hjertelig velkommen til linjen Produktutvikling og Produksjon og vår linjeforening. Vi vil gjøre vårt beste for at ditt opphold her i Trondheim blir så bra som mulig! I første omgang har vi planlagt en 2 uker lang phadderperiode der nye studenter blir kjent med både byen, studielivet, phaddere og hverandre. Phadderperioden begynner utenfor Hovedbygget på NTNU mandag 15. kl. 18, så møt oss der! Nedenfor ser dere en plan av resten av perioden. Den er stappfull av moro, så det er bare å glede seg! Vi kan garantere at du kommer til å huske de neste ukene for resten av livet, så det er bare å nyte det og prøve å få med seg så mye gøy som mulig!
 
Og over til litt mer praktisk info:
Tirsdag 16. klokken 09:15 begynner immatrikulering del 1 og finner sted på gressplenen mellom hovedbygg og Gamle Kjemi på Gløshaugen. Klokken 12:00 samme dag blir det immatrikulering del 2 i auditorium S2. Obs! Obligatorisk oppmøte!
 
Onsdag 17. vil det være et orienteringsmøte for studenter ved Produktutvikling og produksjon i auditorium S2. Vi anbefaler alle å møte her da det vil gitt praktisk informasjon om studieretningen og om linjeforeningen vår, A/F Smørekoppen.
 
Full oversikt over studiestart og Phadderperioden finner dere i denne infobrosjyren.
 
Vi gleder oss til å se dere!
 
 

Kommentarer

Bli den første til å kommentere!