Dagen vi alle har ventet på...

Dere har fått noen skrekkinngytende nyheter i det siste, mange er nok mer urolige enn Michael J. Fox, og jeg antar at dere ser for dere det verste i verden. Da kan det være godt å ha i bakhodet at det er mye verre enn som så. Dette kommer til å bli den verste dagen i livet deres. Ta med en pysjamas, dekkende undertøy, en tannbørste i snor rundt halsen, og en god mengde mot. Legg igjen skolesaker og selvrespekten hjemme, det har ikke noe med Smørekoppen å gjøre. Og, som Atle (2.) så elegant formidlet det: “for guds skyld, lær dere den jævla sangen”!

Husk: det er greit om dere gråter eller tisser på dere, vi har alle vært der.

 

Dette blir dagen vi alle har ventet på (phadderne altså), men dagen etter er det noe dere også kan se frem til. På fredag er det Phaestum Immatricularis, Smørekoppens årlige galla hvor vi feirer femteklassingene som starter sitt siste år, og selvfølgelig de førsteklasses førsteklassingene.

Hvis du ikke har bestilt billett ennå er du selve definisjonen på antonymet til akselerasjon, for nå skal vi bli fullere enn IT-forelesningene! Taler, sang, fyll og fanteri; over 185 år med stolt tradisjon, som kan kort oppsummeres som fylla og fyllesanger. The Lubricators, Smørekoppens eget band, skal spille, og dansegulvet kommer til å bli mer tettpakket enn t-skjorten til Ystenes! Det er ingen vits i å sitte ved bordet mens de spiller, samtalene blir vanskeligere å forstå enn Zhiliang uansett.

 

Tips:

Ta på et gallaantrekk noen størrelser for stort; man har god appetitt etter å ikke ha spist annet enn grandis og spaghetti med ketsjup hele phadderperioden.

Ta med lommelerke, Smørekoppen selger en som har mye rom til rom.

Dusj i minst tre timer med zalo først, du kommer til å trenge det.Morgendagen blir den verste dagen i ditt liv, lykke til!

Kommentarer

Bli den første til å kommentere!