Velkommen til Smørekoppen!

Gratulerer med å ha kommet inn på Maskinstudiet! Etter 13+ år med hard skole har dere endelig kommet inn her; 5 enda hardere år. Men det er verdt det, for nå som du er Smøregutt er de store selskapene kåtere på dere enn Ystenes er på stud.assene sine (nesten like mye som deg på europastudiervors altså).

Bloggen er herved gjenåpnet, og det vil komme et nytt innlegg hver onsdag (nedtrapping fra forrige semester grunnet sterkt synkende karakterer), hvor jeg vil skrive om en Smøregutts hverdag, samt nyttige tips og triks. Hvem er jeg? Nikolai (2.), mer spesifikk tørr jeg ikke være i frykt for å gå arbeidsledig etter studiene eller å bli myrdet med blåsyre av Ystenes. Langt hår, skjegg, og en promille på 7 kan være en pekepinn.

Phadderperioden er i full gang, og jeg håper alle har det morsomt og føler seg mer inkludert enn mekanikklærerinnen på en nudiststrand, men pass på dere selv og ikke skjenke hverandre til døde, det er jo vår jobb! (Ikke noe drikkepress, altså!). Jeg regner med at dere gjør hva dere kan for å ruste ned trikken, mobbe omega (AVSKY!), prøve sjekketeorien i praksis, og sist, men ikke minst; jobbe med skolen. Kødda! Å perfeksjonere jägerprøven, såklart!

Full recap av phadderperioden, med schladder, får dere i M-Ord som vi holder på å mekke nå. Ikke glem å sende inn røverhistorier og bilder til smorekoppen@schladder.no

 

Praktisk info:

Ta verv i Smørekoppen.

Dette er timeplanen din. Du kan se bort fra Exphil, matteøvinger og den første halvtimen av alle forelesninger.

Bestill billetter til BadComfesten i morgen, og Phaestum Immatricularis 29. august.

Åpningen til innleveringshyllen for Prod.Mod er akkurat stor nok til en førsteklassinghånd, det er ikke plagiat hvis du bytter ut noen ord.

Det er ikke nødvendig å følge lykkepromillen slavisk. I Smørekoppen finregner vi ikke på promille, vi regner prosent.

Ikke kjøp alle bøkene, phadderne selger akkurat det du trenger.

Spørsmål om phadderperioden? Snakk med phaddersjef Markus (2.), han kjenner opplegget bedre enn sin egen lomme, og det sier en del, for han er kretsmester i lommetennis.

 

Tre ganger tre hurra for Smørekoppen! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! 

Kommentarer

Bli den første til å kommentere!